Oprema

Na ovim stranicama možete pronaći informacije vezane uz opremu dostupnu u FabLabu.

Poseban je interes naših korisnika za 3D printere stoga ćemo između ostaloga podjeliti informacije te naša iskustva vezana za rad 3D printera.

Naš FabLab krenuo je na svoj put sa RepRap Prusom i2, kao razultatom RepRap projekta, profesora Adriana Bowyera, čiju ideju i rad snažno podupiremo.  Svakako pogledajte njegovo izlaganje sa PopTecha 2007.

Na osnovi RepRap ideje, ali s ciljem izrade najbržeg i najpreciznijeg printera, u jednom FabLabu u Nizozemskoj, postavljene su osnove Ultimaker 3D printera, s kojima smo uspostavili intenzivniju suradnju. Međutim, kroz naš rad proteklih godina, nadopunjavali smo opremu za različite potrebe, od 3D skenere, laserskog uređaja, CNC uređaja, SLA printera, rezača plastike, a možete pronaći i uređaje poput pegle, šivače mašine i ostalih uređaja koji su korisni u radionici. Osim navedenih uređaja, tu je čitav niz razvojne elektronike, bio i drugih senzora, i opreme za virtualnu i proširenu stvarnost, dronova, 360 kamera, a navedeni popis se stalno nadopunjuje uređajima koji nam mogu biti od koristi u svakodnevnom radu.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s